Ρεάλ Μαδρίτης: Το «Déjà vu» του 5-2 στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

Όταν η Ρεάλ ανέτρεψε το 2-0 σε 2-5 στο «Άνφιλντ»

bet365

Με 20 μήνες διαφορά, η Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε δύο παιχνίδια στο Champions League από 0-2 σε 5-2, επαναλαμβάνοντας κόντρα στην Ντόρτμουντ τη μυθική εμφάνιση στο «Άνφιλντ» με αντίπαλο τη Λίβερπουλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποδείξει πως στο Champions League όλα είναι πιθανά. Η κάτοχος των 15 τροπαίων και δημιουργός μερικών εκ των πιο απίθανων ανατροπών των τελευταίων ετών, έχει τον τρόπο να γυρίζει «τούμπα» τα παιχνίδια ακόμα κι αν βρεθεί από νωρίς στα «σχοινιά» και το ίδιο έπραξε απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ το βράδυ της Τρίτης.

Το 2-0 των Βεστφαλών στο ημίχρονο έγινε... 5-2 υπέρ της Βασίλισσας στο φινάλε του αγώνα, μέσα σε μόλις 33 λεπτά. Κι όσο σπάνια κι αν είναι μια τέτοια περίσταση, οι Μαδριλένοι το έχουν... ξανακάνει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. Μόλις 20 μήνες πριν, μέσα στο «Άνφιλντ», με αντίπαλο τη Λίβερπουλ!

Τον Φεβρουάριο του 2023 στο πλαίσιο των «16», η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρέθηκε από πολύ νωρίς με δύο γκολ πίσω στο σκορ, όμως η αντίδρασή της ήταν... τερατώδης.

Ο Βινίσιους ήταν και πάλι ο παίκτης που «ξύπνησε» τη Βασίλισσα, όπως έκανε και απέναντι στους Βεστφαλούς. Με δύο δικά του γκολ η Ρεάλ επανέφερε την ισορροπία στις πριν συμπληρωθούν 35 λεπτά αγώνα και μέχρι το 67ο λεπτό, δηλαδή μέσα σε 46 λεπτά), το 2-0 είχε γίνει 2-5 χάρη στα γκολ των Μπενζεμά (δύο) και Μιλιτάο στο β' μέρος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα