Ολυμπιακός Κ19 - Τάλινα Κάλεφ Κ19 5-0: Σαρωτικοί οι κάτοχοι του Youth League, με τρομερό Παπακανέλλο

Ολυμπιακός Κ19 - Τάλινα Κάλεφ Κ19 5-0: Σαρωτικοί οι κάτοχοι του Youth League, με τρομερό Παπακανέλλο

Βασίλης Μπαλατσός
Ολυμπιακος

bet365

Ο κάτοχος του Youth League, Ολυμπιακός, ξεκίνησε επιβλητικά τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της τρέχουσας σεζόν, καθώς διέλυσε την Τάλινα Κάλεφ από την Εσθονία, στου Ρέντη, με 5-0. Πρωταγωνιστής ο Παπακανέλλος με δυο ασίστ και γκολ, ενώ δυο φορές σκόραρε ο Γιουσούφ.

Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στο Youth League της σεζόν 2024-25. O κάτοχος του τροπαίου συνέτριψε στου Ρέντη την Τάλινα Κάλεφ από την Εσθονία, για το πρώτο ματς του 2ου γύρου του Champions path του τουρνουά, με το επιβλητικό 5-0. «Έλαμψε» ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Αντώνης Παπακανέλλος με δυο ασίστ και ένα γκολ, ενώ ο Γιουσούφ βρήκε δις τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στις 6 Νοεμβρίου η ρεβάνς.

Η Κ19 των Πειραιωτών ήταν σε όλο το παιχνίδι κυρίαρχη και είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 3', με το σουτ του Καρκατσάλη ύστερα από μπαλιά του Παπακανέλλου. Οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν στο 30' και στο 34' με τα σουτ τω Λιατσικούρα και Αλαφάκη που δεν βρήκαν εστία και στο 36' προηγήθηκαν, όταν ο Παπακανέλλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιουσούφ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Ο Ολυμπιακός πήγε στην ανάπαυλα με προβάδισμα δυο τερμάτων, καθώς στο 42' ο Παπακανέλλος τσίμπησε έξυπνα την μπάλα και ο Τουφάκης με πλασέ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 48' ο Αλαφάκης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Παναγάκος με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο ερυθρόλευκο γκολ.

Στο 56' ο Παπακανέλλος επισφράγισε την εξαιρετική εμφάνιση του με γκολ με φανταστικό σουτ με το δεξί, έξω από την περιοχή. Στο 85' ο Γιουσούφ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

 

Ολυμπιακός (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88' Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (62' Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (70' Ρολάκης), Πνευμονίδης (62' Λίγδας), Παπακανέλλος (70' Φίλης), Γιουσούφ

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα