Ο Λεάντρο Μπρέι «κατέβασε ρολά», έπιασε τέσσερα πέναλτι κι έγραψε ιστορία στην Μπόκα Τζούνιορς (vid)

Ο Λεάντρο Μπρέι «κατέβασε ρολά», έπιασε τέσσερα πέναλτι κι έγραψε ιστορία στην Μπόκα Τζούνιορς (vid)

Newsroom
LEANDRO BREY

bet365

Ο 22χρονος Λεάντρο Μπρέι ύψωσε τείχος κόντρα στη Χιμνάσια, αποκρούοντας τέσσερα πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» και στέλνοντας την Μπόκα Τζούνιορς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής.

Σε ένα επεισοδιακό ματς, με συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία, ο Λεάντρο Μπρέι έγινε ήρωας για τη Μπόκα Τζούνιορς, καθώς ήταν ανίκητος στη διαδικασία των πέναλτι που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης κόντρα στη Χιμνάσια.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας, κατέβασε ρολά στη «ρώσικη ρουλέτα» αποκρούοντας όχι ένα και δύο, αλλά τέσσερα καλά εκτελεσμένα πέναλτι, στέλνοντας την ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής.

Πρόκειται για επίδοση-ρεκόρ για γκολκίπερ της Μπόκα, καθώς κανείς άλλος δεν την έχει σώσει τόσες φορές στη διαδικασία αυτή. Ο Αργεντινός διανύει την τρίτη του σεζόν στην ομάδα του Μπουένος Άιρες, ενώ αποτελεί ένα άτομο εμπιστοσύνης που θα μπορούσε να υπερασπιστεί και την εστία της Αλμπισελέστε, όταν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποφασίσει να... κρεμάσει τα γάντια του.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα