Ρικέλμε: Σε ρόλο ειρηνευτή, σταμάτησε τους οπαδούς της Μπόκα όταν «ξέσπασαν» επεισόδια (vid)

Ρικέλμε: Σε ρόλο ειρηνευτή, σταμάτησε τους οπαδούς της Μπόκα όταν «ξέσπασαν» επεισόδια (vid)

Newsroom
ρικελμε μποκα

bet365

Ο Ρικέλμε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αποφευχθούν τα χειρότερα στο Μπόκα Τζούνιορς-Χιμνάσια, όταν επενέβη και βοήθησε στην αποκλιμάκαωση της έντασης ανάμεσα στους οπαδούς, πριν πάρουν έκταση τα επεισόδια.

Ο Ρικέλμε έγινε ο ήρωας μίας γεμάτης ένταση βραδιάς, με τον 46χρονο πρόεδρο της Μπόκα Τζούνιορς να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα προκειμένου να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου τους ματς κόντρα στη Χιμνάσια για το Κύπελλο Αργεντινής, ξέσπασε χάος στο «Μαρσέλο Μπιέλσα». Καρέκλες εκτοξεύονταν από τη μια μεριά των οπαδών προς τον κόσμο που βρισκόταν στην άλλη, άλλοι προσπάθησαν να παραβιάσουν έναν φράχτη που τούς χώριζε από τους υπολοίπους ultras, προκειμένου να κλιμακώσουν τη συμπλοκή. Τελικά, η αστυνομία ήταν αυτή που απάντησε με δακρυγόνα, προκειμένου να ηρεμήσει το εξαγριωμένο πλήθος.

Εκείνη ήταν η στιγμή που ο Ρικέλμε παρενέβη. Μέσα στο χάος που είχε δημιουργηθεί, ο Αργεντινός θρύλος έδωσε εντολή στους οπαδούς της ομάδας του να σταματήσουν. Λίγο αργότερα, οι παίκτες ακολούθησαν το παράδειγμα του προέδρου τους. Μετά από λίγα λεπτά συζήτησης, ο κόσμος πειθάρχησε και επέστρεψε στις θέσεις του. Η ένταση, ωστόσο, παρέμεινε αυξημένη και κατά διαστήματα εκτοξεύονταν καρέκλες στον αέρα.

Η παρέμβαση του Ρικέλμε ήταν καθοριστική και τα επεισόδια σταμάτησαν με την Μπόκα να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, με ήρωα τον τερματοφύλακά της, Λεάντρο Μπρέι που απέκρουσε τέσσερα πέναλτι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα