Εσιέν: Τοπική ομάδα απέκλεισε τη Νόρτζελαντ στην οποία είναι βοηθός προπονητή! (vid)

Εσιέν: Τοπική ομάδα απέκλεισε τη Νόρτζελαντ στην οποία είναι βοηθός προπονητή! (vid)

Μάρθα Χωριανοπούλου
..

bet365

Η Μπράμπραντ, μια ομάδα από την τέταρτη κατηγορία, κατάφερε να αποκλείσει τη Νόρτζελαντ που είχε τερματίσειπέρυσι τέταρτη στην Α' Κατηγορία και στην οποία ο Μίκαελ Εσιέν είναι βοηθός προπονητή.

Στο Κύπελλο Δανίας σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης, καθώς η άσημη Μπράμπραντ, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία, απέκλεισε τη Νόρτζελαντ, η οποία πέρυσι είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση της Α' Κατηγορίας και στην οποία, παρεμπιπτόντως, είναι βοηθός προπονητή ο Μίκαελ Εσιέν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Νόρτζελαντ, να μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί. Ωστόσο, η μαχητική Μπράμπραντ της τέταρτης κατηγορίας ισοφάρισε το παιχνίδι (1-1) και έστειλε την πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.

Εκεί, η Μπράμπραντ έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία, ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι (10-9) και προκάλεσε «χαμό» στο γήπεδο με ξέφρενους πανηγυρισμούς από παίκτες και φιλάθλους!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα