ΠΑΟΚ: Οι Σαουδάραβες συνδέουν τον Λουτσέσκου με τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας τους

«Λουτσέσκου και Ρενάρ οι υποψήφιοι για την εθνική της Σαουδικής Αραβίας»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μεταξύ των δύο υποψηφίων για την θέση του τεχνικού της εθνικής Σαουδικής Αραβίας.

Δημοσιογράφος από την Σαουδική Αραβία ανέφερε επικαλούμενος πηγές του «Al Jazeera» πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο ένας από τους δύο βασικούς υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας.

Η θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας της αραβικής χώρας είναι κενός από χθες, οπότε και ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό Ρομπέρτο Μαντσίνι και το αραβικό μέσο έχει καταλήξει ότι υπάρχουν δύο επιλογές για την αντικατάστασή του.

Η μία είναι ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέκου και η άλλη ο Γάλλος τεχνικός Ερβέ Ρενάρ, που κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά το πέρασμά του από την εθνική γυναικών της Γαλλίας.

 

Υπενθυμίζουμε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο με τον «δικεφάλο του βορρά» μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον ίδιο να έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι σ' αυτό υπάρχουν και δύο ρήτρες, μία ύψους 2 εκατ. ευρώ για ομάδες της δυτικής Ευρώπης και μία για άλλες χώρες ύψους 4 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα