Κριστιάνο Ρονάλντο: Δημόσια έκκληση του CR7 - Αναζητά 80χρονο οπαδό που πλάνταξε στο κλάμα επειδή τον είδε από κοντά!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δημόσια έκκληση του CR7 - Αναζητά 80χρονο οπαδό που πλάνταξε στο κλάμα επειδή τον είδε από κοντά!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Οπαδός

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε τη βοήθεια των followers του για να εντοπίσει έναν 80χρονο οπαδό που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του όταν τον είδε από κοντά για πρώτη φορά.

Το πάθος για το ποδόσφαιρο δεν κοιτά ηλικίες και πριν λίγες μέρες ένας 80χρονος οπαδός - και τεράστιος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο - έγινε viral. Ο συγκεκριμένος κύριος εμφανίστηκε να... πλαντάζει στο κλάμα στο γήπεδο της Αλ Νασρ, αφού, φορώντας μάλιστα τη φανέλα του, κατάφερε για πρώτη φορά στη ζωή του να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή να παίζει ποδόσφαιρο.

Και, αν όλα πάνε καλά, θα έχει πιθανότατα την ευκαιρία να τον δει και από ακόμα πιο κοντά. Ο Κριστιάνο με δημοσίευσή του στα social media παρακάλεσε τους followers του να τον βοηθήσουν να εντοπίσει τον 80χρονο fan του, προφανώς επειδή θα ήθελε να τον γνωρίσει ή να τον ευχαριστήσει κάπως για αυτή την όμορφη και συγκινητική στιγμή. «Τον ψάχνω! Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία», έγραψε ο CR7 και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να τον βρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα