Μπάλντοκ: Ρίγη συγκίνησης στο «Μπράμαλ Λέιν», χιλιάδες οπαδοί της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του

Μπάλντοκ: Ρίγη συγκίνησης στο «Μπράμαλ Λέιν», χιλιάδες οπαδοί της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του

Ιάσονας Θεριός
Μπάλντοκ

bet365

Σε φοβερά φορτισμένη ατμόσφαιρα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησής της κόντρα στη Στόουκ.

Θα είναι για πάντα ο δικός τους Starman. Ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Αγγλία και ειδικά το Σέφιλντ. Άλλωστε ο Έλληνας μπακ υπήρξε κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, μια εμβληματική φιγούρα στην κοινότητα της πόλης.

Ο Μπάλντοκ τιμήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι των Λεπίδων κόντρα στη Λιντς, αλλά ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να μην του αφιερώσει και το πρώτο εντός έδρας ματς, μετά τον θάνατό του. Η Σέφιλντ κάλεσε τους οπαδούς της να γεμίσουν από νωρίς το «Μπράμαλ Λέιν» προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Τζορτζ και αυτό ακριβώς συνέβη.

 

Ένα μεγάλο πανό με το πρόσωπο του Μπάλντοκ έκανε την εμφάνισή του στο ένα πέταλο, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στην ομάδα, που συνοδεύτηκε από έντονο χειροκρότημα. Ακόμα, το match programme ήταν αφιερωμένο στον Starman, ενώ φυσικά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα. Μάλιστα, οι παίκτες της Σέφιλντ έκαναν όρκο νίκης στην περιοχή του δεξιού μπακ στο γήπεδο, προς τιμήν του άλλοτε δεξιού οπισθοφύλακα του συλλόγου, εκεί όπου είχε αφεθεί και στεφάνι για εκείνον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα