Πίττας: «Χαίρομαι που σκόραρα, πάει πολύς καιρός»

Πίττας: «Χαίρομαι που σκόραρα, πάει πολύς καιρός»

Newsroom
πιττας γκολ
Ο Κύπριος επιθετικός, Ιωάννης Πίττας, σκόραρε μετά από επτά ματς στο σουηδικό πρωτάθλημα, δίνοντας προβάδισμα στην ΑΙΚ στο δεύτερο λεπτό απέναντι στην Ελφσμποργκ, με το δωδέκατο του γκολ στην σεζόν. Μετά το ματς, δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε.

Ο Πίττας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο δεύτερο λεπτό και έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΙΚ, στο ντέρμπι με την Έλφσμποργκ για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας. Μάλιστα, η ασίστ προήλθε από τον Όνι Βαλακάρι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Πάφο.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι το γκολ ήρθε αφού οι παίκτες της ΑΙΚ έκαναν νόημα (κομπίνα) μεταξύ τους πριν ο Φιλανδός χτυπήσει το φάουλ.

Μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του στο SVT Sport, δήλωσε χαρούμενος, που επανήλθε στα γκολ μετά από επτά ματς, ενώ συνολικά πέτυχε το δωδέκατο γκολ στη σεζόν.

«Είναι μυστικό, δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε, αλλά όλα έχουν νόημα» επισήμανε για τη φάση του γκολ.

 

Γιατί είναι μυστικό; «Γιατί αν το πω, θα το ξέρουν όλοι, χαχα»

«Πάει πολύς καιρός που σκόραρα, χαίρομαι που ξανασκόραρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Τώρα πέτυχα ένα γκολ και παίρνω πίσω την αυτοπεποίθησή μου. Ελπίζω να πετύχω και άλλα γκολ» είπε ο Κύπριος φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα