Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Τίμησε με συγκινητικό βίντεο τη μνήμη του Μπάλντοκ

Newsroom
sheffield

bet365

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τίμησε τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ στην αναμέτρηση με τη Στόουκ το περασμένο Σάββατο (26/10) και ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο με όλα όσα έλαβαν χώρα στο «Μπράμαλ Λέιν».

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ τίμησε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στη Στόουκ το περασμένο Σάββατο (26/10, 2-0) στον πρώην ποδοσφαιριστή της.

Έξω από το «Μπράμαλ Λέιν», οι φίλαθλοι των Λεπίδων είχαν αφήσει λουλούδια, φανέλες και μηνύματα λύπης προς τον άτυχο ποδοσφαιριστή, αποχαιρετώντας τον στο άλλοτε ποδοσφαιρικό του «σπίτι» υπό τη μελωδία του «Starman» που τραγουδήθηκε τόσο πριν, όσο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ενός λεπτού σιγή και κατάθεση στεφάνων συνόδευσαν εκείνο το ιδιαίτερο απόγευμα στο γήπεδο των Λεπίδων, ενώ η νίκη αφιέρωθηκε φυσικά στον Μπάλντοκ.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που ανήρτησε, η Σέφιλντ συμπεριέλαβε όλα τα παραπάνω που συνέβησαν εκείνο το ξεχωριστό απόγευμα στο «Μπράμαλ Λέιν».

Δείτε το βίντεο της Σέφιλντ:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα