Χάσι: Η Άντερλεχτ τον πήρε μέσα από τα «χέρια» της Σερκλ Μπριζ

Newsroom
Η Άντερλεχτ πήρε τον Μπέσνικ Χάσι μέσα από τα «χέρια» της Σερκλ Μπριζ

bet365

Η Άντερλεχτ «έκλεψε» τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι μέσα από τα χέρια της Σερκλ Μπριζ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι βρισκόταν χωρίς εργασία από τις αρχές Μαρτίου που ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Μέχελεν και όπως είχε αποκαλυφθεί τις τελευταίες ώρες, είχε αναχωρήσει από την πατρίδα του Αλβανία για το Βέλγιο για να υπογράψει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Αυτός ήταν η Σερκλ Μπριζ, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη (18/03), αφού ένα τηλεφώνημα έμελλε να κάνει τα πράγματα να πάρουν πολύ διαφορετική τροπή. Η Άντερλεχτ αποφάσισε να «χωρίσει» με τον προπονητή της, Ντέιβιντ Χούμπερτ κι έτσι αποφάσισε να μπει... σφήνα στην υπόθεση του 53χρονου Αλβανού τεχνικού.

Εκείνη έκανε ένα τηλεφώνημα στον Χάσι και τον έπεισε να μην πάει στην Σερκλ, αφήνοντάς την στα... κρύα του λουτρού και να έρθει στην ιστορικότερη ομάδα του Βελγίου.

Μάλιστα, η Άντερλεχτ προχώρησε άμεσα τόσο στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό της όσο σε κείνη την έναρξης με τον Μπέσνικ Χάσι.

Να υπενθυμίσουμε πως εκείνος βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, δηλαδή μόλις για δυόμιση μήνες και συνολικά 11 παιχνίδια, στα οποία μέτρησε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ενώ κατάφερε να βάλει και την ομάδα στους ομίλους του Champions League μέσω της διαδικασίας των προκριματικών.

@Photo credits: INTIME, ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα