Ο Σκαλόνι απάντησε στον Ραφίνια: «Τον συγχωρώ, θα παίζαμε έτσι και χωρίς τις δηλώσεις του»

ΣΚΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ

bet365

Ο Λιονέλ Σκαλόνι δήλωσε ότι συγχωρεί τον Ραφίνια για όσα είπε πριν τον θρίαμβο της Αργεντινής κόντρα στη Βραζιλία και τόνισε πως η απόδοση της Αλμπισελέστε δεν εξαρτήθηκε από τον «θόρυβο» των δηλώσεων του εξτρέμ της Μπαρτσελόνα.

Λαμπερή παράσταση για έναν ρόλο αποδείχθηκε το «Clasico» μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Αλμπισελέστε να συντρίβει με 4-1 τη Σελεσάο έστω και χωρίς την παρουσία του Λιονέλ Μέσι.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έκαναν επίδειξη ανωτερότητας απέναντι στη μεγάλη τους αντίπαλο και ο θρίαμβος ήχησε διαφορετικά μετά τις αλαζονικές δηλώσεις του Ραφίνια πριν από το παιχνίδι, για τις οποίες δέχθηκε... γερό πικάρισμα στην εξέλιξη του ματς από τους Αργεντινούς διεθνείς.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα μετά το παιχνίδι και δήλωσε χαρακτηριστικά πως συγχωρεί τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα για τις δηλώσεις του, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Βραζιλίας τονίζοντας πως θα ξεπεράσει τη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται:

«Τον συγχωρώ για όσα είπε, γιατί ξέρω ότι δεν το ήθελε. Υπερασπίζεται την ομάδα του και δεν το έκανε επίτηδες. Με ή χωρίς αυτές τις δηλώσεις, εμείς θα κάναμε το παιχνίδι μας, το ίδιο ισχύει και για αυτούς. Τον συγχωρώ διότι είμαι σίγουρος πως δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν», είπε αρχικά και συμπλήρωσε αναφορικά με τη Σελεσάο.

 

«Η Βραζιλία θα είναι πάντα η Βραζιλία. Περνάνε μια δύσκολη φάση αλλά θα το ξεπεράσουν, γιατί όπως κι εμείς έχουν τεράστια ιστορία, έχουν πέντε Μουντιάλ. Θα επιστρέψουν. Ελπίζω να μη το κάνουν κόντρα στην Αργεντινή, αλλά είμαι θαυμαστής της Βραζιλίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα