Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατέρρευσε στο γήπεδο 21χρονος
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον τραγικό χαμό του 21χρονου ποδοσφαιριστή, Άλεξ Μπάνγκσε. Ο παίκτης του Ατρόμητου Πειραιά στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Ρέντη, ο νεαρός ένιωσε αδιαθεσία και λίγα λεπτά κατέρρευσε.
Όλοι έπεσαν επάνω του προκειμένου να μπορέσουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, χρησιμοποιήθηκε μάλιστα και απινιδωτής.
Ο Μπάνγκσε διακομίστηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο μα ασθενοφόρο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο,.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
