Ρόμα - Λάτσιο 3-2

Ρόμα - Λάτσιο 3-2

bet365

Η Λάτσιο έδειξε στην Ρόμα ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη, έχασε στο φινάλε 3-2 και μετά το υπέρ της 2-0 στο πρώτο ματς, πέρασε στον τελικό του Coppa Italia, όπου θα παίξει με μία εκ των Γιουβέντους/Νάπολι.

Οι Giallorossi δεν κατάφεραν να αναστρέψουν την δύσκολη εις βάρος τους κατάσταση μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς και η Λάτσιο, που διαχειρίστηκε τέλεια το σκορ, προηγήθηκε δύο φορές και παρότι ηττήθηκε τελικά με 3-2 έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το ματς και οι ομάδες είχαν από μία μεγάλη φάση. Στο 3' ο Εμερσον έκανε τρομερή μπαλιά για τον Τζέκο αλλά το πλασέ του Βόσνιου στην κίνηση έφυγε έξω και στο 6' ο Λούλιτς γύρισε από αριστερά και η μπάλα έφτασε στον Ιμόμπιλε που πλάσαρε άουτ. Η εικόνα του αγώνα διαμορφώθηκε από νωρίς με την Ρόμα να προσπαθεί να παίξει επιθετικά και την Λάτσιο να βάζει δύναμη και πάθος και να ψάχνει κόντρες. Στο 20' ο Ελ Σαραουί βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή αλλά το αριστερό του ήταν αδύναμο και απέκρουσε ο Στρακόσα και στο 25' ο Ντε Βράι έκοψε με τρομερό τάκλιν από πίσω τον Σαλάχ που έφευγε τετ-α-τετ. Τα δυνατά μαρκαρίσμα και οι κίτρινες δεν έλειψαν από το derby, από το οποίο όμως δεν έλειψαν ούτε τα γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 37' ο Ιμόμπιλε βρήκε χώρο από την αδράνεια της άμυνας των Giallorossi για να κάνει το σουτ, ο Αλισον απέκρουσε και ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σκόραρε στην κενή εστία. Το 0-1 δεν έμεινε για πολύ καθώς στο 43' ο Ρούντιγκερ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ντε Βράι δεν έδιωξε καλά και ο Ελ Σαραουί με πλασέ με τη μία ισοφάρισε σε 1-1.

Η Έβερτον ελπίζει ακόμα στην Ευρώπη αλλά η αποστολή στο Ολντ Τράφορντ θα είναι δύσκολη. Θα μιλήσει η έδρα (21+);

Στην επανάληψη, Τζέκο (52') και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (53') έριξαν τις πρώτες απειλές, ο Ιμόμπιλε βρέθηκε μόνος μετά την πάσα του Φελίπε Αντερσον αλλά δεν πλάσαρε καλά, όμως στο 56' πλάσαρε τέλεια μετά την μπαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και το blackout στην άμυνα της Ρόμα που τον άφησε να κάνει το 1-2. Στο 62' ο Κεϊτά έκανε ωραίο σόλο αλλά το αριστερό του έφυγε ψηλά και η Ρόμα ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Ελ Σαραουί πλάσαρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και σε αυτήν πρώτος ο Σαλάχ για το 2-2. Ο ρυθμός, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε στη συνέχεια, υπήρξαν αλλαγές και οι φάσεις ήταν λίγες. Στο 77' το φάουλ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πέρασε έξω, στο 83' ο Στρακόσα έκανε καταπληκτική επέμβαση στο δυνατό σουτ του Σαλάχ από κοντά και στο 87' ο Στρούτμαν σούταρε ψηλά μετά το λάθος του Στρακόσα. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Σαλάχ ύστερα από νέο ριμπάουντ αυτή τη φορά μετά την επέμβαση του Στρακόσα στο σουτ του Ναϊνγκολάν.

Ρόμα (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Αλισον, Εμερσον, Ζεσούς (46' Μπρούνο Πέρες), Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Στρούτμαν, Παρέδες (82' Τότι), Ναϊνγκολάν, Σαλάχ, Ελ Σαραουί (70' Περότι), Τζέκο.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Γουάλας, Ντε Βράι (46' Χουντ), Μπάστος, Μπάστα, Λουκάκου, Μπίλια (71' Μουρτζία), Λούλιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Φελίπε Αντερσον (57' Κεϊτά Μπαλντέ), Ιμόμπιλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα