Ξανά... μάχιμος ο Βιάνα, προφυλάσσεται ο Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά... μάχιμος ο Βιάνα, προφυλάσσεται ο Φορτούνης

bet365

Ο Μπρούνο Βιάνα είναι πλέον στο 100% και διαθέσιμος ενώ ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει αρκετές αλλαγές με Λεβαδειακό. Αναμένεται να προφυλαχθεί ο Κώστας Φορτούνης.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός είναι πια σε πολύ καλή κατάσταση από ιατρικής και προπονητικής πλευράς και ίσως τελικώς προλάβει να πάρει και ματς στα πόδια του. Ίσως ακόμα και με Λεβαδειακό. Ο Φορτούνης που έβγαλε ένα πρόβλημα τραυματισμού μάλλον θα προφυλαχθεί ενώ ο Λεμονής προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές. Ο Καπίνο θα είναι ο κίπερ αλλά από εκεί και πέρα ο Παρέδες μπορεί να πάει δεξί μπακ, ο Σισοκό αριστερά και ο Ρέτσος ο ένας στόπερ μαζί με τον Ντα Κόστα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για τον άξονα ενδέχεται να πάει ο Μάρτινς με τον Μάριν πίσω από τον φορ. Ο Μπουχαλάκης διεκδικεί θέση επίσης για το κέντρο και οι Ελιουνούσι, Μανθάτης και Ανδρούτσος για τις δύο θέσεις στα άκρα. Για αντί-Φορτούνης υπάρχει και ο Τσόρι ενώ ενδέχεται ο Καρντόσο να είναι πάλι βασικός. Οι αλλαγές μπορεί να είναι ακόμα και 9 ή και 10 και ακόμα και ο Νικολάου έχει πιθανότητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα