ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οργή και προσφυγή στην δικαιοσύνη!

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οργή και προσφυγή στην δικαιοσύνη!

bet365

Οργή στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια και προσφυγή στην δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα. «Μας χτυπούσαν λες και ήταν... διαδήλωση», η χαρακτηριστική ατάκα.
«Μας χτυπούσαν λες και ήταν... διαδήλωση. Έχουν χτυπήσει ακόμα και αστυνομικούς της αθλητική βίας», ανέφεραν έξαλλοι οι άνθρωποι των Πειραιωτών. Από τους παίκτες όπως έχει ήδη προκύψει έχουν χτυπηθεί οι Καπίνο, Ρέτσος, Ανδρούτσος και Νικολάου (σ.σ. ο τελευταίος στο κεφάλι). Ο φροντιστής Καραπιπέρης χτυπήθηκε στο κεφάλι έχοντας ένα θλαστικό τραύμα και ήταν αιμόφυρτος. Όταν από τον Ολυμπιακό απευθύνθηκαν στον επικεφαλής των μέτρων εκείνος τους τόνισε πως θα πρέπει να κινηθούν νομικά, κάτι που θα γίνει.
Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Εκτός αυτού υπάρχουν από την μεριά των ερυθρόλευκων και απορίες για το γεγονός ότι στα αποδυτήρια εμφανίστηκε παρατηρητής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας που λέγεται Λασκαράκης και ζήτησε «έντονη αστυνομική παρουσία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα