Την Τρίτη ενημερώνει για τα εισιτήρια ο ΠΑΟΚ

Την Τρίτη ενημερώνει για τα εισιτήρια ο ΠΑΟΚ

Την Τρίτη ενημερώνει για τα εισιτήρια ο ΠΑΟΚ

bet365

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε γνωστό ότι το πρωί της Τρίτης θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης των 8.000 εισιτηρίων του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Όπως, έγραψε το gazzetta.gr η ζήτηση είναι τεράστια και ο τρόπος διάθεσης τους αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο για τους επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης (02/05) θα ανακοινωθεί και επίσημα το που θα καταλήξουν τα 8.000 "μαγικά χαρτάκια" του τελικού και στόχος είναι "μέχρι το βράδυ της Τετάρτης να μην ξανά ακούσουμε τη λέξη εισιτήριο", όπως λένε χαρακτηριστικά στη Μικράς Ασίας, θέλοντας να διαφυλάξουν και να κρατήσουν μακριά την ομάδα από όλη αυτή τη φασαρία, που μπορεί και να προκαλέσει ζημιά.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Χωρίς να είναι οριστικό, οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μοιραστούν τα εισιτήρια σε: Ποδοσφαιρικό τμήμα, διοίκηση, σουίτες-vip, σύνδεσμοι και πιθανόν σε κατόχους διαρκείας της Θύρας 1.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα