Ξανά δυνατά για Γκαρντ ο Ολυμπιακός

Ξανά δυνατά για Γκαρντ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Οι Πειραιώτες φορτσάρουν το τελευταίο διάστημα προκειμένου να μπορέσουν να συμφωνήσουν με τον Ρεμί Γκαρντ - που πήρε ξανά πολλούς... πόντους - και έτσι ο Γάλλος να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λυών – Αγιαξ (21+).

Να κλείσουν όσο γίνεται πιο νωρίς το θέμα του προπονητή θέλουν στον Ολυμπιακό και ένας βασικός στόχος είναι ξανά ο Ρεμί Γκαρντ. Ο Γάλλος που την σεζόν 2015-16 κάθισε στο πάγκο της Άστον Βίλα ήταν ο εκλεκτός των Πειραιωτών και πριν λίγους μήνες, με την συμφωνία να μην επιτυγχάνεται οριστικά. Ωστόσο τα πράγματα τώρα δείχνουν να είναι αλλιώς και οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν για να πάρουν το ναι του 51χρονου προπονητή.

Για τον Γκαρντ ενδιαφέρον έχουν δείξει και αγγλικές ομάδες αλλά στον Ολυμπιακό έχουν το πλεονέκτημα του ότι είχαν ενδιαφερθεί και πριν λίγους μήνες. Βέβαια ο Γάλλος δεν είναι ο μόνος τον οποίο κοιτάζουν οι πρωταθλητές με τα ονόματα των Εσκριμπά, Γκαλτιέ και Πελεγκρίνο να παίζουν δυνατά. Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα του προπονητή προκειμένου να αρχίσουν την ενίσχυση της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα