Πενθεί ο Πογκμπά, δεν παίζει με Τότεναμ

Πενθεί ο Πογκμπά, δεν παίζει με Τότεναμ

Πενθεί ο Πογκμπά, δεν παίζει με Τότεναμ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί το απόγευμα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» δίχως τον Πολ Πογκμπά που έμεινε εκτός αποστολής λόγω πένθους...

Ο Γάλλος χαφ, έχασε τον πατέρα του, Φασού Αντουάν, σε ηλικία 79 ετών, με τον εκλιπόντα να έχει δώσει μεγάλη μάχη με ασθένεια...

Πριν από ένα δίμηνο, ο νεαρός μέσος είχε κάνει στον πατέρα του μια μεγάλη έκπληξη στο νοσοκομείο και του είχε δώσει τεράστια χαρά στα 79α γενέθλιά του, όμως ο ταλαιπωρημένος, πρεσβύτερος Πογκμπά, δεν άντεξε πολύ περισσότερο.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. με επιστροφή, αν ο Μαρσιάλ σκοράρει (21+).

Έτσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν πήρε τον Γάλλο διεθνή στην αποστολή για το ματς με την Τότεναμ, το οποίο θα είναι το τελευταίο που θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό γήπεδο.

Τα «σπιρούνια» αποχωρούν από το «σπίτι» που τους... στέγαζε τα τελευταία 118 χρόνια, μετακομίζουν για την επόμενη σεζόν στο Γουέμπλεϊ και από το 2018 θα μπουν στη νέα τους έδρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα