«Τον Γκαλτιέ τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού αλλά...»

«Τον Γκαλτιέ τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού αλλά...»

Gazzetta team
«Τον Γκαλτιέ τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού αλλά...»

bet365

Γάλλος δημοσιογράφος ανέλυσε τα δεδομένα για την κατάσταση του Κριστόφ Γκαλτιέ αλλά και το γεγονός πως το πρότζεκτ του Ολυμπιακού το θεωρεί ενδιαφέρον.
Ο Τιμοτέ Μαϊμόν, Γάλλος δημοσιογράφος, αφού επισήμανε αυτό που είχε ήδη γίνει γνωστό, τις επαφές Γκαλτιέ με Ολυμπιακό επισήμανε ακόμα ότι «Τον Γκαλτιέ τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού αλλά έχει να κάνει ένα χειρουργείο στον γοφό του, που δεν παίρνει αναβολή.
Επίσης έχει σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει ακόμα και έναν χρόνο εκτός. Δεν αποκλείει τίποτα. Ξέρω ότι είχε μιλήσει με τον Ολυμπιακό αλλά σε κάποιο σημείο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά και... πάγωσαν οι συζητήσεις. Το πλάνο του Ολυμπιακού όμως είναι κάτι που μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει». Από τα ερυθρόλευκα δεδομένα πάντως δεν προκύπτει πως ο Γκαλτιέ είναι ξανά στο προσκήνιο για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα