«Μάχιμοι» Κουλιμπαλί και Κουτρουμπής!

«Μάχιμοι» Κουλιμπαλί και Κουτρουμπής!

Gazzetta team
«Μάχιμοι» Κουλιμπαλί και Κουτρουμπής!

bet365

O Έλληνας στόπερ και ο Αφρικανός δεξιός μπακ προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη, είναι στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Τα καλά νέα της Δευτέρας, επιβεβαιώθηκαν την Τρίτη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς τόσο ο Γιώργος Κουτρουμπής όσο και ο Οσμάν Κουλιμπαλί προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα και τέθηκαν στην διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Από κει και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μέστο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν προθέρμανση και στη συνέχεια έπαιξαν «5-2» ενώ ολοκλήρωσαν με πάσες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τελάντερ ενώ Βιγιαφάνιες και Μέστο έκαναν θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αυτοί είναι οι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι: Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Ρέις, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Λέτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα