«Σφήνα η ΑΕΚ για Νεγρέδο»!

«Σφήνα η ΑΕΚ για Νεγρέδο»!

«Σφήνα η ΑΕΚ για Νεγρέδο»!

bet365

Δημοσίευμα στην Τουρκία με αφορμή το δεδομένο ενδιαφέρον της Γαλατασαράϊ για τον Ισπανό φορ της Βαλένθια και... εμπλοκή της ΑΕΚ.

Ήταν γνωστό από τους γείτονες, τους Τούρκους, ότι η Γαλατασαράϊ ενδιαφέρεται για τον Αλβάρο Νεγρέδο και προέκυψε από τα εγχώρια ΜΜΕ (από την εφημερίδα «Livesport») ότι ο ίδιος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην ΑΕΚ (κάτι διόλου απίθανο). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και αφού αναδημοσιεύτηκε η φήμη στην Αθήνα, έγινε και στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω σε σχετική φωτογραφία στην Τουρκία γράφουν ότι η «Γαλατά» εξακολουθεί να τρέχει για την περίπτωση του 31χρονου άσου της Βαλένθια όμως στην υπόθεση πλέον υπάρχει και η ΑΕΚ, χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η ελληνική ομάδα μπαίνει σφήνα στο ενδιαφέρον της «Γαλατά». Κάτι πάντως που για να γίνει θα πρέπει να αποχαιρετίσει (και) ο Αλμέιδα αφού ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι ψάχνει εντελώς διαφορετικό είδος επιθετικού.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νεγρέδο δανείζεται από την Βαλένθια (όπως έγινε και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Μίντλεσμπρο) με αξίωση να καλύπτει το club που τον αποκτά ένα μεγάλο μέρος του υψηλού συμβολαίου που διαθέτει ο Ισπανός φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα