Απέρριψε πρόταση για Γούτα ο Ολυμπιακός

Απέρριψε πρόταση για Γούτα ο Ολυμπιακός

Θοδωρής Βασίλης
Απέρριψε πρόταση για Γούτα ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Δημήτρης Γούτας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Κορτράικ η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση η οποία όμως απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γούτας στην πρώτη του χρονιά στο Βέλγιο και την Κορτράικ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του έχοντας 29 συμμετοχές και τρεις ασίστ. Την παραμονή του στην ομάδα ζήτησε και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, και για τον λόγο αυτό η ομάδα του Βελγίου αποφάσισε να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΠΓΔΜ – Τουρκία, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς (21+).

Σύμφωνα με την Live Sport η απάντηση των «ερυθρόλευκων» όμως ήταν αρνητική αφού η πρόταση που έφτασε στα γραφεία τους δεν τους ικανοποιούσε και περιμένουν νέα βελτιωμένη πρόταση για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του άλλοτε άσου της Ξάνθης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα