Η... βροχή έδιωξε τον Ροναλντίνιο από τη Γιουνάιτεντ

Η... βροχή έδιωξε τον Ροναλντίνιο από τη Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Η... βροχή έδιωξε τον Ροναλντίνιο από τη Γιουνάιτεντ
Μια... βροχερή καλοκαιρινή μέρα του 2003 ήταν η αιτία που ο Ροναλντίνιο απέρριψε την πρόταση της Γιουνάιτεντ και προτίμησε αυτή της Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι του 2003 ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άφηνε το Μάντσεστερ για τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Ετσι, η Γιουνάιτεντ αναζήτησε έναν δημιουργικό παίκτη και ο Φέργκιουσον θέλησε να φέρει στο Ολντ Τράφορντ το Ροναλντίνιο! Ωστόσο, σύμφωνα με τον Φόρτσιουν, η μεταγραφή… χάλασε λόγω καιρού! Ο Βραζιλιάνος τα… είδε όλα με την καλοκαιρινή βροχή στο Μάντσεστερ, αμέσως χτύπησαν καμπανάκια «μελαγχολίας» και τελικώς προτίμησε τη Βόρεια Ισπανία από τη Βόρεια Αγγλία. Ισως αν εκείνη τη μέρα δεν έβρεχε, ο Ροναλντίνιο να συμφωνούσε με τη Μάντσεστερ! Μπορεί να χάθηκε ένας τεράστιος παίκτης, αλλά αποκτήθηκε ένας άλλος, αφού το καλοκαίρι του 2003 η Γιουνάιτεντ έκλεισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα