Στην Ελλάδα ο Εμενίκε! (pics & vid)

Στην Ελλάδα ο Εμενίκε! (pics & vid)

Στην Ελλάδα ο Εμενίκε! (pics & vid)

bet365

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έφτασε στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί το deal με τον Ολυμπιακό. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα λίγο πριν στο αεροπλάνο για την Αθήνα από την Πόλη.

Γιουρόπα – Νιού Σεντς με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Μετά τον Μποκανί, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα στον Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο 30χρονος επιθετικός, βγήκε από την Πύλη A του «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 09:05 με πτήση από την Πόλη χωρίς να κάνει δηλώσεις και συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά και τον Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου Μάριο Ουσίγιος.

Ο παίκτης θα μεταβεί για τα προβλεπόμενα ιατρικά και στη συνέχεια, εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν, θα υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας (πληροφορίες κάνουν λόγο για 2+1).

Θυμίζουμε πως πέρυσι στην Τουρκία σημείωσε 8 γκολ και 5 ασίστ σε 27 αγώνες.

Όσο για τα χρήματα που θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό, ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ ετησίως.

«Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό»

Πριν μπει στο αεροπλάνο, ο Εμενίκε μίλησε στο «NTV Spor» δηλώνοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω στον Ολυμπιακό. Πραγματικά νιώθω πολύ χαρούμενος.

Στην Φενέρ πήρα πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας κι έχω βάλει πολλά γκολ γι' αυτήν. Στην Τουρκία έχω παίξει μπάλα τόσα χρόνια. Την αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Ήρθα το 2009, όταν ήμουν ακόμη παιδί. Πάντα θα βλέπω αυτό το μέρος σαν σπίτι μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα