Προσγειώθηκε Αθήνα ο Τρόιστασον! (pic)

Προσγειώθηκε Αθήνα ο Τρόιστασον! (pic)

Προσγειώθηκε Αθήνα ο Τρόιστασον! (pic)

bet365

Έφτασε με την πτήση Α3 881 στην Ελλάδα και το "Ελ. Βενιζέλος" για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο διεθνής Ισλανδός ακραίος επιθετικός...

Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκουαρανί – Ρίβερ Πλέιτ, ώρα 03:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Νωρίτερα 15 λεπτά από ότι αναμενόταν στην Αθήνα προσγειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε τον διεθνή Ισλανδό μεσοεπιθετικό από την Βιέννη στην Αθήνα.

Ο Τρόιστασον αναμένεται να οδηγηθεί στο ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ. Έπειτα θα οδηγηθεί στα γραφεία της ΑΕΚ για να τελειώσει οριστικά το deaI της μεταγραφής του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ισλανδός θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Ραπίντ με οψιόν αγοράς στο 1 εκατ ευρώ αν η ΑΕΚ μείνει ικανοποιημένη από τη συνεργασία τους. Κάτι που φανερώνει και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή αλλά και της αυστριακής ομάδας να χωρίσουν οι δρόμοι τους...

Να πούμε εδώ ότι ενώ περίμενε τις αποσκευές του, φίλος της ΑΕΚ τον πλησίασε και του έδειξε βίντεο απ το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό και ο Ισλανδός ενθουσιάστηκε. Προφανώς ήταν έκπληκτος από την ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα και το πέταλο να... φλέγεται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα