Νέες συζητήσεις για Τζόρτζεβιτς

Νέες συζητήσεις για Τζόρτζεβιτς

Νέες συζητήσεις για Τζόρτζεβιτς

bet365

Άνοιξε ξανά σύμφωνα με ιταλικές πηγές δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Ολυμπιακό για τον στράικερ Φίλιπ Τζόρτζεβιτς.
Το όνομα του Σέρβου φορ έχει επανέλθει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, όπως θα έχετε ήδη διαβάσει. Από την Ιταλία ήρθε την Παρασκευή η πληροφορία πως Λάτσιο και Ολυμπιακός έχουν κάνει ξανά επαφές για τον Τζόρτζεβιτς. Οι Λατσιάλι είναι θετικοί στο να παραχωρήσουν τον παίκτη και ο ίδιος είναι προφανές πως θέλει να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Προς το παρόν οι ίδιες πηγές δεν μιλούν για πολύ προχωρημένη υπόθεση (σ.σ. οι Ιταλοί είχαν αναφέρει και ποσό 2 εκατ. ευρώ και ίσως λίγο λιγότερο για deal), όπως τα προηγούμενα 24ωρα, ωστόσο κάνουν λόγο για μία περίπτωση που μπορεί υπό προϋποθέσεις να κλείσει. Στην περίπτωση πάντως που ο Τζόρτζεβιτς γίνει ο 2ος ερυθρόλευκος φορ τότε ανοίγει ουσιαστικά η πόρτα... εξόδου για Ανσαριφάρντ και ενώ υπάρχει και ο Μπεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα