Ο εξοργισμένος Κόντε σκέφτεται την αποχώρηση!

Ο εξοργισμένος Κόντε σκέφτεται την αποχώρηση!

Gazzetta team
Ο εξοργισμένος Κόντε σκέφτεται την αποχώρηση!
H Τσέλσι αδυνατεί να αποκτήσει βασικούς μεταγραφικούς στόχους και ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στα πρόθυρα έκρηξης και... αποχώρησης!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τι και αν ο Κόντε έφερε ξανά την Τσέλσι στην κορυφή της Αγγλίας, το μέλλον του στους Μπλε είναι αβέβαιο. Ο λόγος; Η αδυναμία των Λονδρέζων να προβούν σε σημαντικές μεταγραφές Αλλωστε, εκτός από τον αναπληρωματικό, Καμπαγιέρο η Τσέλσι... χάνει τον Λουκάκου, απέτυχε να αποκτήσει Σάντσες, Φαν Ντάικ, ενώ ακόμα προσπαθεί να κλείσει Σάντρο και Μπακαγιόκο. Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε όταν ο Κόντε είδε τη Γιουνάιτεντ να βρίσκεται τόσο κοντά στον Λουκάκου. Ο Βέλγος είναι ο βασικός του στόχος για την επίθεση και δε θέλει να καμία περίπτωση να τον χάσει. Σύμφωνα με τη Mirror, ο Ιταλός κόουτς σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης, με τον τεχνικό διευθυντή, Μάικλ Εμεναλο να προσπαθεί να επιλύσει την κρίση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα