Χωρίς Νεϊμάρ στην πρεμιέρα η Παρί

Χωρίς Νεϊμάρ στην πρεμιέρα η Παρί

Κώστας Ζάλιαρης
Χωρίς Νεϊμάρ στην πρεμιέρα η Παρί

bet365

Όσο κι αν ο ίδιος δήλωσε διαθέσιμος να παίξει από σήμερα κιόλας, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του Championnat, ο Νεϊμάρ δεν θα κάνει τελικά ντεμπούτο με τη φανέλα της Παρί.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα το μεσημέρι της Παρασκευής, ολοκληρώνοντας το deal των 222 εκατ.ευρώ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και ερωτηθείς αν θα είναι σε θέση ν' αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Αμιέν, για την πρώτη αγωνιστική της νέα σεζόν στη Ligue1, ο Νεϊμάρ απάντησε θετικά, όμως τελικά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Α Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν - Αμιάν , ώρα 18:15. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Τα απαραίτητα έγγραφα δεν συμπληρώθηκαν εγκαίρως, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Παριζιάνων, πράγμα που σημαίνει ότι το μεγάλο αστέρι μένει εκτός...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα