Στην Σεντ Ετιέν ο Κατράνης

Στην Σεντ Ετιέν ο Κατράνης

Νίκος Μαρούδας
Στην Σεντ Ετιέν ο Κατράνης

bet365

Οι Γάλλοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του 19χρονου αριστερού μπακ. Ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους συμμετοχών οι λεπτομέρειες που απομένουν.

Πολύ κοντά σε μία ακόμα πώληση νεαρού ποδοσφαιριστή είναι ο Ατρόμητος. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κατράνη ο οποίος είναι έτοιμος να φτιάξει βαλίτσες για Γαλλία. Η Σεντ Ετιέν επανήλθε τις τελεύταιες ώρες με νέα βελτιωμένη πρόταση και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία θα κλείσει την Δευτέρα.

Ο Ατρόμητος είχε αρνηθεί την πρώτη πρόταση των Γάλλων αλλά η δεύτερη φαίνεται να ικανοποιεί τον σύλλογο του Περιστερίου. Σύμφωνα με ότι προέκυπτε από την πλευρά του γαλλικού συλλόγου η συμφωνία θα κλείσει κοντά στις 800.000 ευρώ αλλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ποιες είναι αυτές; Το ποσοστό μεταπώλησης με τον Ατρόμητο να θέλει 15% αλλά και μπόνους συμμετοχών και εξόδου στην Ευρώπη από την Σεντ Ετιέν. Με την υπόθεση να έχει προχωρήσει τόσο πολύ λογικά θα βρεθεί η χρυσή τομή και σε αυτό το κομμάτι και όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα