Το κράξιμο, τα 15 εκατ. και οι 11 του Κεκ!

Το κράξιμο, τα 15 εκατ. και οι 11 του Κεκ!

Το κράξιμο, τα 15 εκατ. και οι 11 του Κεκ!

bet365

H πρωταθλήτρια Ριέκα πονάει και ο Ματίας Κεκ έπειτα τις τρεις ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν είναι στο απυρόβλητο! Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο των Κροατών

Ο πρώην παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Ιβορ Βέιτζερ πέρασε στην αντεπίθεση και τα... έχωσε άσχημα στον Σλοβένο κόουτς. «Rotation; Μπα... Ο άνθρωπος μιλάει για rotation, αλλά μόνο όταν... πεθαίνεις βγαίνεις αλλαγή. Το διάστημα ξεκούρασης από το τέλος του πρωταθλήματος μέχρι την αρχή της προετοιμασίας είναι ελάχιστο. Πως να μην υπάρχουν τραυματισμοί... Ο Μπράνταριτς τραυματίστηκε και λίγες ημέρες αργότερα αναγκάστηκε να παίξει όλο το ματς. Η αλαζονεία και περιφρόνηση ορισμένων αρχών της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι μέρος του προβλήματος του. Δε γίνεται η ομάδα να μην παίζει καθόλου ποδόσφαιρο στις προπονήσεις και να υπάρχουν μόνο ομιλίες. Σίγουρα είναι ένας καλός προπονητής, το έδειξαν τα αποτελέσματα. Αλλά αυτό οφείλεται στη σημαντική μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και στην ποιότητα των παικτών που έχει η Ριέκα» τόνισε μεταξύ άλλων ο 29χρνος πρώην παίκτης της Ριέκα θέλοντας έτσι να παρουσιάσει κι ένα άλλο πρόσωπο του αναμορφωτή της ομάδας, Ματίας Κεκ.

Reuters

Πως θα παρουσιάσει ο Σλοβένος τη Ριέκα στον τελικό με τον Ολυμπιακό; Κάτω από τα δοκάρια ο κορυφαίος του πρώτου αγώνα, Σλούγκα, δεξιά θα περάσει ο Μάρτιτς ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Στο αριστερό άκρο θα βρεθεί ο Μάρκο Βέσοβιτς, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ζούτα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Ζούπαριτς, Ελεζ. Αμυντικοί μέσοι οι Μάλες, Μπράνταριτς, με τον Γκοργκόν δεξιά (προπονήθηκε κανονικά), τον Εμπέρ στα αριστερά και τον Μίσιτς πίσω από τον Γκαβράνοβιτς. Ο Ελβετός προπονείται κανονικά και όπως τόνισε θα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρώτο ματς.

H Ριέκα καλείται να γράψει ιστορία, να παίξει για πρώτη φορά στο Champions League και η διοίκηση φρόντισε να υποσχεθεί ένα καλό μπόνους στους παίκτες. Αλλωστε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των Κροατών, η ομάδα θα βάλει στα ταμεία της περισσότερα από 15 εκατ. Ευρώ, ένα τεράστιο ποσό για τα δεδομένα του συλλόγου. «Η οικονομική πρόκληση είναι τεράστια, αλλά τα αθλητικά κίνητρα παίζουν σημαντικό ρόλο» τόνισε ο Κεκ!

«Θα είναι μία ωραία ατμόσφαιρα. Εχουν ένα μικρό γήπεδο περίπου 8.000 θέσεων και θα είναι γεμάτο, άλλωστε υπάρχει Sold out εδώ και μία εβδομάδα» τόνισε ο Μίλιτς και τα λεγόμενά του επιβεβαιώνονται, αφού δεν θα πέφτει καρφίτσα στην αναμέτρηση της Τρίτης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα