Οι Σέρβοι... στέλνουν άμεσα Αθήνα τον Τζούρτζεβιτς

Οι Σέρβοι... στέλνουν άμεσα Αθήνα τον Τζούρτζεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Οι Σέρβοι... στέλνουν άμεσα Αθήνα τον Τζούρτζεβιτς

bet365

Σερβικές πηγές μεταδίδουν πως ο Τζούρτζεβιτς θα είναι μέχρι την Δευτέρα στην Αθήνα για τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό και φυσικά τις προβλεπόμενες ανακοινώσεις.

Ο Σέρβος άσος μετά τις δηλώσεις του Ίλιεφ για το θέμα παίρνει τον... δρόμο για την Ελλάδα. Σερβικά ρεπορτάζ και μεταξύ άλλων το Mondo.rs αναφέρουν ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θα είναι στην Αθήνα το αργότερο έως την Δευτέρα για την τελική συμφωνία, τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Θα κλείσει ως γνωστόν με συμβόλαιο 4 ετών και αναβαθμισμένες απολαβές σε σχέση με Παρτιζάν ενώ το ποσό της μεταγραφής έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες στα 2,5 εκατ. ευρώ. Οι Σέρβοι μάλιστα αναφέρουν πως απέρριψε τουλάχιστον 3 προτάσεις για να δώσει θετική απάντηση στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 23χρονος διεθνής φορ είχε φέτος 7 γκολ σε 10 αγώνες αλλά και 3 ασίστ. Πάντως ως προς τα μεταγραφικά υπάρχουν ακόμα 2 - 3 ανοιχτά... μέτωπα ενώ δεν αποκλείεται και έκπληξη /εις... Με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και την ύστατη μέρα των μεταγραφών και ως προς τις προσθήκες αλλά και ως προς τις αποχωρήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα