Να τα βρει και με τη Βόλφσμπουργκ!

Να τα βρει και με τη Βόλφσμπουργκ!

bet365

ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια έχουν φτάσει τόσο κοντά κι αυτό που απομένει για να... σκάσει η βόμβα εντός της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών είναι η συμφωνία του «Δικέφαλου» με τη Βόλφσμπουργκ…

Ελλάδα – Εσθονία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μάνταλος σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για να πάρει σάρκα και οστά η επιστροφή του αγαπημένου της ασπρόμαυρης κερκίδας πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τη γερμανική ομάδα, που δείχνει με την στάση της, ότι δεν υπολογίζει στο Βιεϊρίνια, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Η Βόλφσμπουργκ, εδώ που έφτασαν τα πράγματα χάρη και στη στάση του ίδιου του Βιεϊρίνια, έχει ρίξει τις απαιτήσεις της, αλλά συνεχίζει να έχει κάποιες οικονομικές απαιτήσεις για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, που φόρεσε για πεντέμιση χρόνια τη φανέλα της.

Πρέπει, λοιπόν, να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο, αυτό της Βόλφσμπουργκ, για να τρέξουν οι διαδικασίες και να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20.00 το απόγευμα η επιστροφή του 31χρονου ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα