H UEFA άνοιξε φάκελο για τις μεταγραφές της Παρί!

H UEFA άνοιξε φάκελο για τις μεταγραφές της Παρί!

Gazzetta team
H UEFA άνοιξε φάκελο για τις μεταγραφές της Παρί!

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν... σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις μεταγραφές των Νεϊμάρ, Μπαπέ και η UEFA άρχισε έρευνα για ενδεχόμενη καταπάτηση του FFP!

Ανω - κάτω η ποδοσφαιρική Ευρώπη με τις μεταγραφικές κινήσεις της Παρί, αφού οι Γάλλοι φρόντισαν να δαπανήσουν δεκάδες εκατομμύρια για την ενίσχυσή τους. Συναγερμός στην UEFA, που ανακοίνωσε πως άρχισε επίσημη έρευνα για τις μεταγραφές της κυπελλούχου Γαλλίας! Ο γαλλικός σύλλογος απέκτησε τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα για 200 εκατ. λίρες, ωστόσο δεν έμεινε εκεί! Ακολούθησε το deal με τη Μονακό για τον Κιλιάν Μπαπέ με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος, αλλά και την υποχρεωτική μεταγραφή του για 166 εκατ. λίρες την επόμενη χρονιά. Οι φωνές για την καταπάτηση του FFP ήταν πολλές και η UEFA άνοιξε φάκελο για να διαπιστώσει αν παραβιάστηκαν οι κανονισμοί. Η Παρί έχει παραχωρήσει τρεις παίκτες αυτό το καλοκαίρι, βάζοντας στα ταμεία της μόλις 51 εκατ. λίρες. «Το Ερευνητικό Επιμελητήριο της Ομοσπονδιακής Οικονομικής Επιθεώρησης της Ομοσπονδίας της UEFA ξεκίνησε επίσημη έρευνα για την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης παρακολούθησης των συλλόγων για το FPF», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, μία ημέρα μετά το κλείσιμο των μεταγραφών στη χώρα.

«Η έρευνα θα επικεντρωθεί στη συμμόρφωση του συλλόγου με την απαίτηση οικονομικής ισορροπίας, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της πρόσφατης μεταγραφικής της δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών, το Ελεγκτικό Επιμελητήριο του Φορέα Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας της UEFA θα έχει συνεχείς συναντήσεις για να αξιολογήσει προσεκτικά όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με αυτή την υπόθεση. Η UEFA θεωρεί ότι η χρηματοοικονομική αθωότητα αποτελεί ουσιαστικό κρίκο για να διασφαλιστεί η οικονομική βιωσιμότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η UEFA δεν θα σχολιάσει αυτό το θέμα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα» καταλήγει η ανακοίνωση.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα