«Έσωσε» την Μπενφίκα το instant replay! (vid)

«Έσωσε» την Μπενφίκα το instant replay! (vid)

Gazzetta team
«Έσωσε» την Μπενφίκα το instant replay! (vid)

bet365

Την βοήθεια του instant replay χρειάστηκε η Μπενφίκα ώστε να επικρατήσει 2-1 της Πορτινομένσε, καθώς εκείνο έδειξε πως στο 88' οι νεοφώτιστοι πέτυχαν ένα γκολ που ήταν οφσάιντ!

Η τεχνολογία... έσωσε την Μπενφίκα την Παρασκευή. Οι «αετοί», προβλημάτισαν για ακόμα ένα παιχνίδι, επικρατώντας ωστόσο της Πορτιμονένσε με 2-1, με τους νεοφώτιστους να ανοίγουν το σκορ στο 56' με τον Φαμπρίσιο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο Ζόνας ισοφάρισε με πέναλτι στο 60' και στο 78' ο Αλμέιντα, έκανε το 2-1. Στο 88' είχαμε όμως την φάση του ματς. Η Πορτιμονένσε, σκόραρε με τον Φαμπρίσιο, με τον διαιτητή να κάνει χρήση του βίντεο και να διαπιστώνει πως η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ του Μανάφα, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα