Λέστερ - Τσέλσι 1-2

Λέστερ - Τσέλσι 1-2
Η Τσέλσι πέρασε... αέρας από το King Power, επικράτησε 2-1 της Λέστερ και πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη στην Premier League. Νίκες για Μπράιτον, Γουότφορντ

Ο εφιάλτης της πρεμιέρας ανήκει στο παρελθόν και η πρωταθλήτρια είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η Τσέλσι επικράτησε 2-1 της Λέστερ στο King Power πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μοράτα είναι ασταμάτητος, ενώ ο Καντέ δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Δυο μεγάλες φάσεις, ένα γκολ και ο Ισπανός φορ ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο α' μέρος. Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά στο King Power, πίεσαν και προσπάθησαν να απειλήσουν τη Λέστερ, η οποία ήταν εξαιρετικά στημένη και προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 34ο λεπτό, ο Μοράτα βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, αλλά ο Μόργκαν με σωτήρια προβολή κράτησε το μηδέν! Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ στο 40', όταν ο Μαχρέζ έσπασε εξαιρετικά στον Σλιμάνι, αλλά ο Αλγερινός φορ νικήθηκε σε μεγάλο τετ α τετ από τον Κουρτουά. Η Λέστερ... πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο την απώλεια της ευκαιρίας, αφού στο επόμενο λεπτό η Τσέλσι άνοιξε το σκορ. Ο Αθπιλικουέτα έκανε τη σέντρα και ο Μοράτα με κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πριν το τέλος του α' μέρους, αλλά ο Σμάιχελ νίκησε τον Μόουζες!

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε μπορούσε να φανταστεί η Τσέλσι στην επανάληψη, αφού στο 50' ήρθε το 2-0. Ο Καντέ βρήκε χώρο, επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, με τον Δανό γκολκίπερ να έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης. Μάλιστα, ο Γάλλος μέσος δε θέλησε να πανηγυρίσει το γκολ κόντρα στην πρώην του ομάδα. Η Λέστερ ανέβασε ρυθμό και στο 61' μπήκε πάλι στο κόλπο. Ο Αθπιλικουέτα δεν έδιωξε σωστά, ο Βάρντι τσίμπησε τη μπάλα και ανατράπηκε. Ο φορ των γηπεδούχων δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Ο Σέξπιρ έκανε φουλ επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Ιεανάτσο, αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες τις είχαν οι Λονδρέζοι. Ο Ζαπακόστα στο 80' και ο Γουίλιαν στο 87' και στις καθυστερήσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Φουχς, Ν' Ντιντί, Τζέιμς (78' Ιεανάτσο), Μάχρεζ, Ολμπράιτον (46' Κινγκ), Σλιμάνι (46' Γκρέι), Βάρντι

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Μόουζες (74' Ζαπακόστα), Καντέ, Μπακαγιόκο, Αλόνσο, Πέδρο (63' Γουίλιαν), Φάμπρεγας (78' Αζάρ), Μοράτα

Εκανε σεφτέ η Μπράιτον
Χωρίς νίκη, βασικά χωρίς γκολ, ήταν μέχρι στιγμής η Μπράιτον στην Premier League αλλά τα έκανε όλα μαζί στο 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ, η οποία με την σειρά της υπέστη την πρώτη ήττα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45' με τον Γκρος και ο ίδιος παίκτης στο 48' έκανε το 2-0, βάζοντας βάσεις νίκης. Αυτή οριστικοποιήθηκε στο 63' με το 3-0 από τον Χέμεντ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 78' με τον Μόρισον (3-1) αλλά ως εκεί.

Αήττητη η Γουότφορντ
Η Γουτόφορντ συνεχίζει ακάθεκτη, αφού είναι αήττητη έπειτα από τέσσερα στροφές. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πέρασε από το Σεντ Μέρις επικρατώντας 2-0 της Σαουθάμπτον. Οσο για τους Αγιους, έκαναν την πρώτη ήττα τους στη σεζόν! Η Γουότφορντ μπήκε πιο δυνατά, ο Χολέμπας ήταν αρκετά κινητικός και δημιούργησε προβλήματα από τα άκρα, αλλά και με στημένα. Τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Ντουκουρέ με σουτάρα έξω από την περιοχή. Η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να απειλήσει, ο Γκαμπαντίνι ήταν ακίνδυνος και στο 68' ο Γιάνμαατ διαμόρφωσε το 2-0!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα