Η UEFA διαψεύδει για Τσέφεριν και Παρί

Η UEFA διαψεύδει για Τσέφεριν και Παρί

Gazzetta team
Η UEFA διαψεύδει για Τσέφεριν και Παρί

bet365

Η Equipe ανέφερε σε ρεπορτάζ της ότι ο πρόεδρος της UEFA Τσέφεριν θέλει να αποκλείσει την Παρί, αλλά η UEFA έσπευσε να το διαψεύσει κατηγορηματικά.

Η Equipe ανάφερε ότι ο Τσέφεριν φέρεται να είπε ότι θέλει να αποκλείσει την Παρί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω FFP, αλλά η UEFA έσπευσε να διαψεύσει άμεσα το ρεπορτάζ με θέση της που δημοσιεύθηκε στην Marca.

«Η UEFA διαψεύδει κατηγορηματικά τα φερόμενα ως σχόλια του προέδρου Αλεξάντερ Τσέφεριν, που δημοσιεύθηκαν στην Equipe. Η UEFA θέλει να δώσει ξανά έμφαση στην εμπιστοσύνη που έχει στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου, που λειτουργεί με πλήρη ανεξαρτησία. Επιπλέον, θα ήθελε να εκφράσει τον προβληματισμό της για το timing αυτού του δημοσιεύματος. Ασχέτως με τις φήμες που έχουν προκύψει σχετικά με το FFP, δηλώνουμε ότι θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες, όπως έχουν προβλεφθεί από τις ανεξάρτητες επιτροπές», ήταν το σχόλιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα