Mε Σιμόες η ΑΕΚ στην Κροατία (pic)

Mε Σιμόες η ΑΕΚ στην Κροατία (pic)

Gazzetta team
Mε Σιμόες η ΑΕΚ στην Κροατία (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος είναι στην αποστολή της Ένωσης για την πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στον όμιλο του Europa League. Εκτός Κονέ, Γκάλο.

Η ώρα για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από έξι χρόνια πλησιάζει και ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να χαμογελάει επειδή έχει στη διάθεση του τον Αντρές Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ που απουσίασε από τη νίκη επί της ΑΕΛ, προπονείται κανονικά και είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός για το ματς της Πέμπτης με την Ριέκα στην Κροατία. Αντιθέτως, εκτός λόγω της πνευμονίας είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο Ροντρίγκο Γκάλο που ένιωσε ενοχλήσεις αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ, προφανώς επειδή δεν είναι ακόμη στο 100%.

Οι Κιτρινόμαυροι που μπήκαν στην αποστολή είναι οι Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Μπάμπης, Γιούσης, Λιβάια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα