Τέλος ο Δερμιτζάκης στον ΟΦΗ!

Τέλος ο Δερμιτζάκης στον ΟΦΗ!

Νίκος Τσιώκος
Τέλος ο Δερμιτζάκης στον ΟΦΗ!

bet365

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον ΟΦΗ ο Παύλος Δερμιτζάκης, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Μάνθο Πουλινάκη. Πρώτος στόχος ο Νιόπλιας.

Ο ΟΦΗ παραμένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί στους πέντε βαθμούς με Βέροια, Πλατανιά και Άρη. Έτσι, οι διοικούντες τους Ομιλίτες αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγές για να ανατραπεί αυτή η εικόνα, με τον Μάνθο Πουλινάκη να έχει επικοινωνία με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Ο νυν τεχνικός των Κρητικών θα πρέπει να θεωρείται ήδη... παρελθόν από τον πάγκο των Ομιλιτών, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί πιθανότατα από αύριο κιόλας με την ομάδα του Ηρακλείου να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, τη στιγμή που μπροστά υπάρχει και η διακοπή. Πρώτος στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ενώ εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Σάκη Τσιώλη, Νίκου Αναστόπουλου, τα ονόματα των οποίων είναι ελεύθερα αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα