Πάει για Μοράτα η Άρσεναλ

Γιώργος Φραδελάκης
Πάει για Μοράτα η Άρσεναλ
Ο τραυματισμός του Γουόλκοτ φέρνει ενίσχυση για την Άρσεναλ και στο στόχαστρο έχει μπει ο Αλβάρο Μοράτα της Ρεάλ.

Μετά το σοκ του πολύ σοβαρού τραυματισμού του Γουόλκοτ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα επιστρέψει τη νέα σεζόν, οι «κανονιέρηδες» είναι αποφασισμένοι να κινηθούν δυναμικά για να καλύψουν το κενό του.

Ο πρώτος στόχος του Αρσέν Βενγκέρ όπως όλα δείχνουν είναι ο Μοράτα κι αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, αρχικά με τη μορφή δανεισμού κι οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη «Mirror».

Την ίδια στιγμή στα υπόψιν των Λονδρέζων παραμένει πάντα και ο Πέδρο, η περίπτωσή του οποίου πάντως είναι δύσκολο να προχωρήσει αυτή τη στιγμή, ενώ ένας ακόμα παίκτης που απασχολεί (για το καλοκαίρι), είναι ο Ντράξλερ της Σάλκε.

Η ενίσχυση της επίθεσης πάντως θεωρείται δεδομένη και στη λίστα του Αλσατού τεχνικού υπάρχουν μεταξύ άλλων τα ονόματα των Μάτζουκιτς (Μπάγερν Μονάχου), Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι), Τζάκσον Μαρτίνεζ (Πόρτο), αλλά και Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα