Αντσελότι: «Ο Μοράτα θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Θάνος Σαρρής
Αντσελότι: «Ο Μοράτα θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι ο Αλβάρο Μοράτα δεν πωλείται, αναφέρθηκε στον Τσάμπι Αλόνσο και τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα.

Τόσο η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Άρσεναλ, όσο και η Λίβερπουλ έχουν σύμφωνα με δημοσιεύματα τον Αλβάρο Μοράτα στο στόχαστρο, ωστόσο ο Κάρλος Αντσελότι ήταν ξεκάθαρος. «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν υπάρχει τίποτα. Καμία ομάδα δεν έχει ρωτήσει κι αν κάποιος έρθει σε εμάς, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Θα μείνει εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Σχετικά με την ανανέωση του Τσάμπη Αλόνσο, είπε: «Δεν είπα κάτι συγκεκριμένο στον Τσάμπι. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτό το σύλλογο και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι». Όσον αφορά τον CR7 τόνισε: «Αυτή η χρονιά είναι η καλύτερή του. Είναι ξεκάθαρο. Ο Κριστιάνο είναι μοναδικό για το ταλέντο που έχει και επίσης για τον επαγγελματισμό του. Έχει καταπληκτική διάρκεια», ανέφερε και τον έχρισε φαβορί για τη χρυσή Μπάλα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι απέναντι στην Εσπανιόλ ενδέχεται να παίξει ο Κασίγιας, επειδή ο Ντιέγο Λόπες έχει κάποιες στομαχικές διαταραχές και δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι. Για το μεγάλο ματς της Ατλέτικο με τη Μπαρτσελόνα τόνισε ότι δεν έχει προτίμηση για το νικητή και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους φετινούς ροχιμπλάνκος, υποστηρίζοντας ότι: «Για να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα πρέπει να ανταγωνιστούμε πολύ δυνατούς αντίπαλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα