Η... απάντηση του ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό!

Η... απάντηση του ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τα όσα του προσάπτει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σηκώνει το γάντι της προσωπικής επίθεσης που έγινε και σκοπεύει να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο... δηλαδή νομικά!

Χοντραίνει το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων». Στον Δικέφαλο δεν έχουν σκοπό να απαντήσουν με ανακοίνωση, για την ώρα όμως αν χρειαστεί θα το κάνουν και θα είναι όπως λένε αιχμηροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έκαναν μια αξιολόγηση για τα όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και θεωρούν ότι οι μόνιμα κατηγορούμενοι, επιδιώκουν να γίνουν κατήγοροι… Αυτό που ξέρουν καλά και το κάνουν μόνιμα είναι να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα. Ειναι της άποψης όλα βαίνουν καλώς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουβέντα για την ταμπακιέρα. Ενώ για τα ψεύδη τις συκοφαντίες και τα υπονοούμενα έχουν ενημερωθεί οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί νομικά κατά του Ολυμπιακού καθώς υποστηρίζει πως υπάρχουν συκοφαντίες, υπονοούμενα και τα ψέματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα