Μεγαλομέτοχος της Βαλένθια ο Λιμ!

Μεγαλομέτοχος της Βαλένθια ο Λιμ!

Gazzetta team
Μεγαλομέτοχος της Βαλένθια ο Λιμ!

bet365

Ο Πίτερ Λιμ ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για την απόκτηση του 70,4% των μετοχών της Βαλένθια, που είχε στην κατοχή του το Valencia Fundación.

Ακόμη ένα βήμα έγινε για την έξοδο της Βαλένθια από την αβεβαιότητα. Το Valencia Fundación ανακοίνωσε ότι ο νικητής του διαγωνισμού για την απόκτηση ποσοστού 70,4% των μετοχών της Βαλένθια είναι ο Πίτερ Λιμ. Απομένουν κάποια τυπικά βήματα, για να μεταβιβαστούν οι μετοχές στον επιχειρηματία από την Σιγκαπούρη, όμως η μεγαλύτερη απόφαση πάρθηκε.

Ο Λιμ έχει υποσχεθεί άμεσα τη διάθεση 60 εκατ. ευρώ για μεταγραφές και άλλων 25 εκατ. ευρώ στα ταμεία για ρευστότητα, όμως η μεγαλύτερη πίεση έρχεται από το δάνειο των 270 εκατ. ευρώ, που πρέπει να διακανονιστεί με την τράπεζα Bankia. Από αυτά τα χρήματα, τα 90 εκατ. είναι δάνειο του ιδρύματος, το οποίο ο νέος μεγαλομέτοχος έχει δεσμευθεί να αποπληρώσει εξ’ ολοκλήρου, ενώ για τα επόμενα 6 χρόνια θα το χρηματοδοτεί με 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Λιμ, το «Μεστάγια» θα τεθεί αμέσως προς πώληση έναντι 150 εκατ. ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του νέου γηπέδου. Αν δεν τα καταφέρει, έχει υποσχεθεί να χρηματοδοτήσει μόνος του το «Νόου Μεστάγια», το οποίο θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι το 2019. Πλέον, απομένουμε τα τυπικά της υπόθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα