Mundial 2014: Το βάρος στην άμυνας έριξε η Ιαπωνία (vid)

Mundial 2014: Το βάρος στην άμυνας έριξε η Ιαπωνία (vid)

Νίκος Ρόλλας
Mundial 2014: Το βάρος στην άμυνας έριξε η Ιαπωνία (vid)

bet365

Στην αντιμετώπιση του Ντοργκμπά και της παρέας του, επικεντρώθηκαν οι «Σαμουράι» μετά το ρεπό του Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Η ξεκούραση για τους παίκτες της Ιαπωνίας τελείωσε και τα ξημερώματα της Πέμπτης (σ.σ ώρα Ελλάδας) επέστρεψαν στις προπονήσεις, επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Δεδομένης της ποιότητας που διαθέτουν οι Αφρικανοί στην επιθετική τους γραμμή, ο Αλμπέρτο Τζακερόνι έδειξε ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία των «Σαμουράι», πάνω στην οποία δούλεψαν στο μεγαλύτερο διάστημα των δύο ωρών που κράτησε η προπόνηση.

Το κλίμα πάντως στο «στρατόπεδο» της ομάδας, ήταν εξαιρετικό. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κόνο Γιασουνούκι, λέγοντας: «Προπονούμαστε με πολύ καλή διάθεση, με αρκετή ένταση, αλλά όταν επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και χαλαρώνουμε, όλα είναι μια χαρά».

Από την πλευρά του, ο Κεϊσούκι Χόντα, σε ερώτηση για το αν νιώθει οτι δεν εκπροσωπεί μόνο την Ιαπωνία, αλλά ολόκληρη την Ασία, απάντησε: «Δεν θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μόνο της Ιαπωνίας, αλλά ολόκληρης της Ασίας και του κόσμου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα