Ρεμς – Παρί 2-2

Ρεμς – Παρί 2-2

Γιώργος Καραμάνος
Ρεμς – Παρί 2-2

bet365

Ο Ιμπραΐμοβιτς έβαλε 1+1 γκολ, έχασε πέναλτι και ένα άχαστο μόνος του και οι Παριζιάνοι ξεκίνησαν με ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Ρεμς.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν ήταν κουρασμένος, καθώς δεν βρέθηκε στο Μουντιάλ. Οπότε μπήκε πολύ δυναμικά στην πρεμιέρα του φετινού Σαμπιονά. Ο Σουηδός παικταράς συμμετείχε σε όλες τις φάσεις της Παρί, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να της χαρίσει τη νίκη. Στην επίσκεψη τους στην έδρα της Ρεμς οι πρωταθλητές παραχώρησαν ισοπαλία 2-2.

Ο Ιμπρα ξεκίνησε ιδανικά την χρονιά, ανοίγοντας το σκορ στο 6', αλλά η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη. Ενώ θα μπορούσε να καθαρίσει από μόνος του το «τρίποντο», στο 18' έχασε το άχαστο για την κλάση του, σημαδεύοντας ολομόναχος από μισό μέτρο το αριστερό δοκάρι. Ενα λεπτό αργότερα ο ίδιος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε, αλλά απέκρουσε ο Πλασίντ (σ.σ.: το δεύτερο σερί που χάνει μετά από 11 διαδοχικά εύστοχα).

Λίγο αργότερα και κόντρα στη ροή του αγώνα, θα γινόταν η ανατροπή, με τους Ονιάνγκ (22') και Ντεβό (33') να κάνουν το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 64' όμως ο Πλασίντ θα χάριζε στον Ζλάταν την ισοφάριση, καθώς σε δική του παράλληλη ακίνδυνη σέντρα, ο τερματοφύλακας της Ρεμς ουσιαστικά το έβαλε μόνος του. Μέχρι το φινάλε όμως και παρά την πίεση τους οι Παριζιάνοι (στις καθυστερήσεις ο Μαντί έσωσε στη γραμμή) δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη εκτός έδρας, κάτι που έχει να τους συμβεί εδώ και 18 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα