Μπουγέλο... για καλό σκοπό στον Φλέτσερ (vid)

Μπουγέλο... για καλό σκοπό στον Φλέτσερ (vid)

Gazzetta team
Μπουγέλο... για καλό σκοπό στον Φλέτσερ (vid)
O Nτάρεν Φλέτσερ πήρε μέρος στο «Bucket Challenge» και... δέχθηκε δύο κουβάδες με παγωμένο νερό στο κεφάλι! Δείτε το video.

Το Buckety Challenge πρόκειται στην ουσία για μια φιλανθρωπική δράση, η οποία έχει γίνει viral. Διάφορα άτομα, από διάσημους μέχρι άγνωστους, καλούνται να δεχθούν ένα κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι την ώρα που βιντεοσκοπούνται και στη συνέχεια γίνεται... χαμός στα Social Media! Παράλληλα, λένε στην κάμερα ποιος θα ήθελαν να είναι ο επόμενος που θα κληθεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση! Το όλο σκηνικό γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα ίδρυμα κατά του καρκίνου.

Ο Ντάρεν Φλέτσερ λοιπόν αποφάσισε να ανταποκριθεί θετικά, ακολουθώντας το δρόμο του Πολ Σκόουλς, που είχε κάνει το ίδιο στο παρελθόν! Μεταξύ άλλον, τόνισε ότι θέλει επόμενος να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα