Στο πλευρό των Τζιχαντιστών οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα (video)

Στο πλευρό των Τζιχαντιστών οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα (video)

bet365

Σκληροπυρηνικοί οπαδοί της μαροκινής Ράζα Καζαμπλάνκα ύψωσαν πανό και φώναζαν συνθήματα υπέρ του ISIL σε αγώνα της αγαπημένης ομάδας τους.

“Δεν μπορείς να τους νικήσεις. Απλά δεν μπορείς”, τονίζει ένας αξιωματικός του ιρακινού στρατού. “Είναι καλά εκπαιδευμένοι στο αντάρτικο πόλης.

“Οι σουνίτες τζιχαντιστές του ISIL, σκοπεύουν κάνουν πράξη αυτό που υποδηλώνει το πλήρες όνομα της οργάνωσής τους: «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε».

Ο Λεβάντες στην Ελλάδα περιγράφεται με τον όρο Ανατολική Μεσόγειος, παρότι ότι η Ανατολική Μεσόγειος δηλώνει θαλάσσιο χώρο, ενώ το Λεβάντε χερσαίο. Ορίζεται δυτικά από τη Μεσόγειο, βόρεια από την Αραβική Έρημο και ανατολικά από την Άνω Μεσοποταμία

Το γκρουπ τζιχαντιστών που ελέγχει μεγάλα κομμάτια της Συρίας και του Ιράκ έχει ένθερμους υποστηρικτές και στο ποδόσφαιρο.

Οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα, από τους δημοφιλέστερους συλλόγους της Αφρικής ύψωσαν πανό, ενώ φώναζαν συνθήματα υπέρ των τζιχαντιστών φωνάζοντας “Daesh, Daesh” δηλαδή ISIL στα αραβικά αλλά και “ο Αλλάχ είναι μεγάλος ας κάνουμε τζιχάντ”.

Μεγάλο μέρος των ξένων μαχητών του ISIL προέρχονται από το βορειοαφρικανικές χώρες όπως είναι το Μαρόκο.

Οξύμωρο, ωστόσο είναι το γεγονός πως φανατικοί οπαδοί ομάδων όπως είναι η Ράζα Καζαμπλάνκα εκφράζουν την συμπάθεια τους στο χαλιφάτο.

Άλλωστε το ποδόσφαιρο θεωρήθηκε από τους Ταλιμπάν ως δυτικό σπορ και είναι απαγορευμένο λόγω της εφαρμογής του ισλαμικού δικαίου, της Σαρία...

Η διοίκηση της Ράζα Καζαμπλάνκα αρνήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο video την στιγμή που οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ομάδας παραληρούν στο διαδίκτυο.

Η σελίδα του Μαροκινού συλλόγου αριθμεί 1.800.000 ακόλουθους.

“Είμαστε τρομοκράτες στόχος μας είναι να βομβαρδίζουμε άλλους συλλόγους. Δεν θέλουμε γη ή πετρέλαιο, μόνο τίτλους ζητάμε”, έγραψε ένας οπαδός της ομάδας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα