Super League: Παραίτηση Σωπήλη με αιχμές

Super League: Παραίτηση Σωπήλη με αιχμές

Gazzetta team
Super League: Παραίτηση Σωπήλη με αιχμές

bet365

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, υπέβαλε ο Στράτος Σωπήλης, τονίζοντας πως δεν δύναται να συμμετέχει σε πράξεις παρεμβατισμού που οδηγούν σε θέατρο του παραλόγου.

Ο Β' Αντιπρόεδρος των «πράσινων», όπως είχε γίνει γνωστό από το βράδυ της Τρίτης και σαν κομμάτι της αντίδρασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο «σχέδιο ανακοίνωσης», παραιτήθηκε από το πόστο του στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στην επιστολή του προς τη Super League, αναφέρει ότι η προσδοκία του να συνάδει το ήθος με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια δεν πραγματοποιήθηκε και προσθέτει πως ελπίζει «οι υγιώς σκεπτόμενοι να πράξουμε σύντομα όλοι τα αυτονόητα».

Η επιστολή παραίτησης του Σωπήλη:

«Αξιότιμα μέλη του Συνεταιρισμού, σεβόμενος την πλήρη εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο πρόσωπό μου με την εκλογή ως αναπληρωτή προέδρου της Superleague, στη μία και μοναδική μου δήλωση στις 2/7/14 ανέφερα ότι επιθυμώ να συνάδει το ήθος με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια. Δυστυχώς, αυτή η προσδοκία μου δεν πραγματοποιήθηκε. Δεν δύναμαι να συμμετέχω σε πράξεις παρεμβατισμού που οδηγούν σε θέατρο του παραλόγου.

Θέτω την παραίτησή μου από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου στο Σώμα με την ελπίδα, υγιώς σκεπτόμενοι, σύντομα να πράξουμε όλοι τα αυτονόητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα