ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα 0-4

ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα 0-4

ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα 0-4

bet365

Ο Μέσι πέτυχε χατ τρικ, η Μπαρτσελόνα μάγεψε στο ΓΣΠ (4-0) και ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στο Αμστερνταμ για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την Πριμέρα, ο Μέσι έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, έφτασε τα 74 στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Μπαρτσελόνα πέρασε... αέρας από το ΓΣΠ. Ο Αργεντίνος, που για πρώτη φορά στην καριέρα του στους Καταλανούς άρχισε ως αρχηγός στη διοργάνωση, πέτυχε χατ τρικ και οι Καταλανοί επικράτησαν εύκολα 4-0. Ετσι, στο Καμπ Νου θα παίξουν την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Παρί!

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ήταν ορεξάτη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης... Αν και παρουσιάστηκε καλά στημένος, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να αντέξει περισσότερα από 27 λεπτά. Η κατοχή ήταν στο... 65% για τη Μπάρτσα και ο Πάρντο μπόρεσε να σώσει την εστία του μόνο σε δυο περιπτώσεις, σε τετ α τετ με τον Μέσι στο 2' και σε αυτό με τον Σουάρες στο 17'.

Ο Ουρουγουανός ήταν αποφασισμένος να σκοράρει και στο 27' άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Ετοιμος να γράψει τη δική του ιστορία ήταν και ο Μέσι, ο οποίος στο 37' σκόραρε και πέρασε τον Ραούλ στον πίνακα των σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να αντιδράσει, η Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτη κυρίαρχος και όταν ανέβαζε ρυθμό κατάφερνε να απειλήσει. Ο Πέδρο στο 52' έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ, όχι όμως και ο Μέσι! Ο Αργεντίνος στο 58' πέτυχε το 3-0 φτάνοντας τα 73 γκολ! Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσπάθησε να σημειώσει το γκολ της τιμής, αλλά ο Ντε Βινσέντι στη μοναδική καλή ευκαιρία των Κυπριων δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραφίνια, η Μπαρτσελόνα συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, με τον Σουάρες να είναι μόνιμη απειλή, αλλά να του λείπει η ουσία. Ο Ουρουγουανός βρέθηκε δυο φορές σε θέση βολής, αλλά τόσο στο 66' όσο και στο 72' δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο θρίαμβος της Μπάρτσα και το μαγικό βράδυ του Μέσι, ολοκληρώθηκαν στο 87' με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει χατ τρικ. Ρεκόρ πάντως έκανε και ο Τσάβι, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τις 120 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ θα τα παίξει όλα στο Αμστερνταμ, εκεί που θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Αγιαξ, ώστε να πάρει την 3η θέση. Η αποστολή του γίνεται δυσκολότερη από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο εξαιρετικός Γκιγιέρμε που αποβλήθηκε. Οσο για τους Καταλανούς, στην τελευταία στροφή θα υποδεχθούν την Παρί, στόχος μόνο το τρίποντο, αλλά εκτός θα είναι οι Αλβες, Ραφίνια.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Γκιλιέρμε, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους (73' Τζεμπούρ), Γκόμες, Αλωνεύτης (46' Εφραίμ), Σέρινταν, Μαντούκα (62' Ντε Βινσέντι).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Άλμπα (62' Αντριάνο), Μασεράνο, Ράκιτιτς (62' Τσάβι), Ραφίνια, Πέδρο, Σουάρες (76' Μπουσκέτς), Μέσι.

Βαθμολογία
1. Παρί 5 13 (9-4)
2. Μπαρτσελόνα 5 12 (12-4)
3. Αγιαξ 5 2 (4-10)
4. ΑΠΟΕΛ 5 1 (1-8)

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα