«Ναυάγησε» του Ροσίτσκι για Ολυμπιακό

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ναυάγησε» του Ροσίτσκι για Ολυμπιακό

bet365

Όνειρο ήταν και πάει η απόκτηση του Τόμας Ροσίτσκι από τον Ολυμπιακό με τον ατζέντη του, Πάβελ Πάσκα να επιβεβαιώνει πως ο άσος της Άρσεναλ δεν θα μεταπηδήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ιστοσελίδα isport.cz πρόσφερε για την απόκτηση του Τόμας Ροσίτσκι 3 εκατ. ευρώ ωστόσο η απάντηση του αρχηγού της εθνικής Τσεχίας ήταν αρνητική, δίχως να έχει αποσαφηνιστεί εάν θα παραμείνει στο «Emirates».

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του Ροσίτσκι, Πάβελ Πάσκα.

«Επικοινώνησαν τόσο μαζί μου, όσο και με την Άρσεναλ καταθέτοντας πρόταση. Τους ενημερώσαμε πως στην παρούσα χρονική στιγμή, στις αρχές Ιανουαρίου η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί».

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η αρνητική απάντηση του Τόμας Ροσίτσκι δεν σχετίζεται με την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, όπως σημειώνεται είχε περιθώριο να απαντήσει στην προσφορά των «ερυθρολεύκων» μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Για τον Ροσίτσκι υφίσταται ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους, ωστόσο τα πάντα εξαρτώνται από τον Αρσέν Βενγκέρ αλλά και την πρόθεση του Αλσατού να συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άρσεναλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα